ADANA / SEYHAN - Şehit İsmail Demir Ortaokulu

Şehit İsmail Demir Ortaokulu

Adres
AYDINLAR MAHALLESİ AYDINLAR CADDESİ 49082 SOKAK NO 7 SEYHAN/ADANA 161 Nolu belediye otobüsleri ve Yeşilevler 5 dolmuşları okulumuz önünden geçmektedir.
Vizyon
Öğretmen, öğrenci, veli ve tüm personeliyle yüzlerin güldüğü, hayallerin ve hedeflerin gerçeğe dönüştüğü bir okul olmaktır.
Misyon
Tüm insani değerleri kimliğine işlemiş, hedefleri olan, hedeflerine ulaşmak için çalışan, soran, sorgulayan, öğrendiklerini hayatında uygulayan, çevresine ve ülkesine sorun değil çözüm üreten bireyler yetiştirmektir.
KLİMA
Ulaşım
HUSUSİ ARAÇLA 5-10 DAKİKA MESAFEDEDİR.ÇARŞIDAN GELEN FEVZİ PAŞA- NEDİM BEY OTOBÜS VE DOLMUŞLARI VEYA İSMETPAŞA-REAL 5 NUMARA DOLMUŞLARI,161 no´lu BELEDİYE OTOBÜSÜ İLE OKULUMUZA ULAŞABİLİRSİNİZ.
Yerleşim Yeri
OKULUMUZ AYDINLAR MAHALLESİNDE BULUNMAKTADIR.GÜNEY BATISINDA OTOGAR,KUZEY BATISINDA REAL, KUZEYİNDE KANAL, KUZEY DOĞUSUNDA KIYI KENT TOKİLERİ, GÜNEYİNDE İSE E-5 KARAYOLU BULUNMAKTADIR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Adana Valilik Binasına 5,3 km uzaklıktadır. Adana Büyükşehir Belediye Binasına 7,2 km uzaklıktadır.
NİTELİKLİ LİSELERE HER YIL %10 CİVARINDA ÖĞRENCİMİZ YERLEŞMEKTEDİR.
Sportif Etkinlikler
KARATE ALANINDA ULUSAL VE ULUSLAR ARASI DERECE ALAN ÖĞRENCİLERİMİZ BULUNMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuzda her yıl TUBİTAK Projeleri olmak üzere çeşitli bilimsel etkinlikler düzenlenmektedir.
ERASMUS VE E-TWİNİNG PROJE ORTAKLIKLARIMIZ BULUNMAKTADIR.
Diğer Hususlar
Okulumuzda 2022 yılı itibari ile Robotik ve Kodlama sınıfı ile BT sınıfı da öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur.